Rudo y Cursi (2008)

Trailerul filmului Rudo y Cursi. Doi frati saraci pe nume Tato si Beto Verdusco lucreaza pe o plantatie de...
Rudo y Cursi Poster
Rating:
0.0
0 voturi
1 2 3 4 5
Genre: Sport , Drama , Comedie
Director: Carlos Cuarón
Cast: Gael García Bernal , Diego Luna , Guillermo Francella , Dolores Heredia , Adriana Paz , Jessica Mas , Salvador Zerboni
Nota IMDB: 6.9 (2,259 Votes)
Tagline:La Vida es Un Volado

Data lansarii : 01-04-2009

    Doi frati saraci pe nume Tato si Beto Verdusco lucreaza pe o plantatie de banane intr-un sat mexican si joaca fotbal in echipa locala. In vreme ce Tato viseaza sa devina un cantaret cunoscut, Beto spera sa ajunga o celebritate a fotbalului profesionist, amandoi impartasind insa dorinta de a construi o casa mare pentru mama lor Elvira. Atunci cand impresarul Batuta trece prin satul lor si le remarca talentul de fotbalisti, Tato si Beto au sansa de a juca in campionatul de profesionisti din Mexico City, dar numai primul este inregimentat in lotul echipei Deportivo Amaranto.

   Portarul Beto, care este poreclit "rudo" sau "durul", ajunge dupa o vreme la echipa Atletico Nopaleros, devenind adversar al fratelui sau Tato si luptandu-se cu acesta pentru suprematie in lumea fotbalului profesionist. Relatia lor, devenita dificila din pricina animozitatilor si rivalitatilor profesionale, revine pe fagasul firesc atunci cand ambii frati intra intr-un con de umbra si sunt fortati sa se sustina moral si sa se ajute reciproc pentru a reveni in forma.